På en flot sommerdag søndag d. 3 juni fik vi afviklet 2. udgave af Garmin Rudersdal marathon. Alle løbere kom vel igennem løbet – nogle dog med større antrengelse end andre – til trods for, at ruten tilsyneladende var hård at løbe netop denne søndag. Det virkede i hvert fald hårdere end i vinters. Tja.

Inden løbsstart havde Lars Bom fortalt os lidt om sit LØB koncept, se mere herom på www.loeb.dk og RudersdalRutens opfinder Lars Wiskum holdt også en lille tale.

Selve feltet indeholdt i løbekredse kendte navne som Caroline Aistrup, Kent Møller, Lennart Skoog, Jørn Pedersen og Leif Skinnerup…foruden alle os andre mere menige løbere. Pånær tre lidt langsommere og mere livsnydende løbere (heriblandt undertegnede) blev der løbet samlet i en stor 4-timers gruppe..og stemningen var efter sigende høj og hyggelig. Feltet blev dog sprængt på et tidspunkt… og desværre var der et par stykeker, der løb forkert…men tingene løste sig og alle nåede i mål. Så hjertelig tillykke med gennemførelsen til alle i dette meget naturskønne men også ganske krævende marathonløb.

Billeder og omtale fra løbet ses her: link

mvh. Tor Rønnow / Rudersdal marathon

Leave a Reply