På en flot og mild vinterdag i 7-8 graders varme fik vi søndag d. 24 feb. 2008 afviklet den fjerde udgave af GARMIN Rudersdal marathon. Løbet satte ny løbsrekord med 74 tilmeldte, godt det dobbelte antal i forhold til præmieren for et år siden ! Noget må være rigtigt.

Denne gang havde vi ændret lidt på konceptet, således at de to langsomme grupper (4.30 og 5.00 timer) startede kl. 10.00, og den hurtige gruppe under kyndig ledelse af fartholderne Mikkel Gormsen og Claus Høier startede kl. 10.30.

Forinden løbsstart blev vi beriget med en indholdsrig og inspirerende pep-talk af en af dansk idræts centrale personer, nemlig den tidligere Guldfirer Victor Feddersen. Victor talte om motivationsstrategier, om kost og diæt.. og om at dyrke sin sport i et fællesskab, i teams. Sidst men ikke mindst talte Victor om vigtigheden om at vinde accept til sin sport i sit bagland, dvs. familie, kæreste, venner… om at deltagtiggøre og oplyse dem om, hvad det er, man har gang i med sin sport.. og hvorfor…. hvilke mål man stræber efter. Kæmpe tak til Victor for denne seance !

Stor tak skal også lyde til løbets sponsorer ! GARMIN havde sponseret flotte T-shirts samt Forerunnerure som lodtrækningspræmier. LØBEREN i Lyngby sponserede energibarer samt et flot GARMIN Rudersdal marathonkrus til hver deltager. Autohuset Hørsholm havde doneret vand, og sidst men ikke velsmagende mindst havde Danish Quality Bakery ved fartholder Anders Munch Madsen vippet lækre kager i Finisherposen.

Den allerstørste tak skal dog overdrages til løbets deltagere, som med flot energi og højt humør sørgede for, at vi alle fik en god, hyggelig og vellykket dag !
Mange deltagere har givet udtryk for stor begejstring for løbet og dagen… og det glæder mig meget !

Der er billeder og deltagerreaktioner på løbet på Dourun her.

På gensyn !

mvh. Tor Rønnow / GARMIN Rudersdal marathon

Leave a Reply