HOPENHAGEN

Til december afholdes der klimatopmøde i København, og i den forbindelse er der pt. en verdensomspændende kampagne igang til støtte for, at topmødet får et visionært og bæredygtigt resultat.

GARMIN Rudersdal marathon har medvilliget i at støtte HOPENHAGEN, og tager derfor tilnavnet HOPENHAGEN marathon lørdag d. 14 november. I begrundelsen for at støtte HOPENHAGEN anfører løbsarrangør Tor Rønnow følgende:

GARMIN Rudersdal marathon finder sted d. 14 november under tilnavnet HOPENHAGEN marathon, og giver derved støtte til den kampagne, som forhåbentligt vil være med til at påvirke, at udfaldet af klimatopmødet i København falder ud med et godt resultat. GARMIN Rudersdal marathon finder sted i meget naturskønne omgivelser, og skal vi, menneskeheden som heldhed, i de kommende generationer fortsat have mulighed for at glædes ved livet og naturen, så er det vigtigt, at der verdenspolitisk træffes rigtige og handlekraftige beslutninger NU ! Som navnet på løbet og kampagnen indikerer, så er det vores HÅB, at vi har klodens skønne natur og dermed arternes og menneskehedens livsgrundlag intakt i mange generationer frem.
Derfor løber vi HOPENHAGEN marathon d. 14 november 2009 på RudersdalRuten.

Vi håber at se mange deltagere til dette løb, hvortil der iøvrigt er tilmeldingsfrist d. 25 oktober.

mvh. Tor Rønnow / GARMIN Rudersdal marahton

Leave a Reply