LøbeMagasinet Rudersdal Marathon blev afviklet i sin "store" udgave for 11. gang igår søndag d. 13 november 2011. Det blev til endnu en fantastisk og også vanlig krævende tur rundt på den smukke, varierede og kuperede RudersdalRute. Deltagerne var i højt humør, og særligt to havde grund til at smile, nemlig Georg Storch og Anders Munch Madsen, Georg løb sit marathon nr. 100 og Anders nr. 500, sidstnævnte dansk rekord. LøbeMagasinet Rudersdal Marathon er stolt og glad for at have beredt Georg og Anders med en mindeværdig dag. Tillykke skal der også lyde til de flere debuntanter, der havde valgt løbet som deres første marathon – en i sandhed modig disposition al den stund at det jo langt fra er det nemmeste marathon at kæmpe sig igennem. Så stort tillykke til alle gennemførende og tak til alle deltagerne for det gode humør !

Hjemmesiden vil blive bragt up-to-date indenfor den nærmeste periode med resultatliste, billeder mv.

mvh. Tor Rønnow / LøbeMagasinet Rudersdal Marathon

Leave a Reply