Et anonymiseret udpluk af forskellige tilkendegivelser om LøbeMagasinet Rudersdal marathon.

Stor ros og tak til løbsarrangør. Tor har formået at skabe et i særklasse godt løb.

Tors billeder taler næsten for sig selv…men kun næsten…at være der, indsnuse atmosfæren, hyggen, snakkeriet og at høre på beretninger af alle de gale mennesker som har løbet både 10, 100, 200, 300 og over 400 marathons er imponerende og vildt spændende. Jeg kan kun sige at fra indskrivning til man er hjemme igen er een lang stor oplevelse.

Jeg oplever Rudersdal marathon som et af de aller bedste løb der findes. Det er altid dette løb jeg fremhæver når snakken går med andre løbeinteresserede. Jeg lægger specielt vægt på ruten, naturen og det sociale aspekt. Derudover fungerer alt omkring løbet – tilmelding, gaver, logistik, etc også helt perfekt.

Super godt løb – flot tur – rigtig god stemning og flot planlægning. Det er første gang lige efter et marathonløb at jeg siger : Den tur vil jeg løbe igen 🙂 Tak for en fantastisk løbeoplevelse.

Endnu engang tak for et fantastisk arrangement det var mit første i 18 år. Efter at have konkurreret på højt plan i en ung alder som Team Danmark støttet med PR på 2.44 var jeg blevet godt mæt af at løbe marathon og konkurrence elementet især. Dette løb gav mig lysten tilbage.

Tak for endnu et kanongodt arrangement. Rudersdal Marathon er stærkt vanedannende! Det var 4. gang, at jeg deltog i Rudersdal Marathon, men bestemt ikke sidste.

Tusind tak for endnu et fantastisk Rudersdal Marathon – super smuk rute, hyggelige mennesker, masser af muligheder for marathon-snak m.m. undervejs, flot arrangement – det sociale marathon koncept er her i fuldt flor. De bedste hilsner fra en glad og meget tilfreds deltager.

1000 tak for et supergodt og prof-arrangeret løb. Der var fin forhåndsinfo til os, som løb turen for første gang, der var utrolig fine sponsorgaver mv., der var en meget smuk rute.

Det var først gang jeg stiftede bekendtskab med et social marathon –  super god oplevelse, dejlig ikke konkurrencepræget stemning, som i den grad tiltaler mig. Kommer helt sikkert tilbage igen.

Det var så mit 5. marathon men mit 1. sociale marathon og det indfriede alle forventninger. Det kan faktisk være hyggeligt at løbe en marathon….

Endnu engang mange, mange tak for et godt løb i går,godt tilrettelagt, fine poser, det var mit 7 M, men første "sociale", en rigtig god oplevelse, smuk rute, dejligt tempo (4.30), skønt ikke at tænke på tiden undervejs, masser af god snak, regnvejret er glemt her, hvor man er lidt høj dagen derpå – jeg er helt sikkert med igen !

Tak for et rigtig godt løb. Vi var måske lidt uheldige med vejret denne gang, men det ændrer ikke ved, at det er et SUPERGODT løb.

Turen var perfekt med de 3 fartholdere som positive elementer. Tak for endnu et fantastisk fint arrangement og smukt løb. 

Tak for et virkelig flot arrangement. Jeg var på 4 timers holdet og gennemførte mit første marathon. Alt klappede: Tidholderne var virkeligt dygtige til at holde tiden, vente på bakkerne og guide over vejene. Super arrangement – jeg er helt sikkert med til maj.

Hej Tor, tak for perfekt arrangement igen!!!