Skip to main content
Latest

Lars Bom til Rudersdal marathon

By 12. May 2007No Comments

Søndag d 3 jun 2007 kl. 10.30 går starten fra Rundforbi Stadion for det andet Garmin Rudersdal maraton, Danmarks eneste og i øvrigt smukkeste seriemarathon på den permanent anlagte RudersdalRute. Løbet skydes i gang af den landskendte skuespiller Lars Bom, bosiddende i lokalområdet, som selv er aktiv adventureracer og marathonløber. Lars Bom vil indlede løbet med en kort introduktion til sit nye løbetræningskoncept ’Løb’ og der er et par af hans DVD-pakker til lodtrækning blandt marathonløberne.

Adskillige af landets marathonentusiaster, heriblandt den kendte ultraløber Kent Møller fra Århus, har allerede meldt deres ankomst, og alle forventer et smukt og hyggeligt løb på RudersdalRuten i grøn sommerpragt. Løbet sponsoreres af Garmin, der har et avanceret GPS-løbeur på højkant som lodtrækningspræmie samt af Løberen i Lyngby, der leverer sportsdrik og energibarer til støtte for løberne på denne lange distance. Alt i alt håber løbsarrangør Tor Rønnow på, at løbet kan sætte ny deltagerrekord: ”Vi har Danmarks smukkeste marathonrute, vi har en sommerdag, vi har kendte mennesker og flotte sponsorpræmier…og frem for alt hygge og godt humør. Det kan kun gå godt !”.

Der er tilmeldingsfrist til Rudersdal marathon d. 20 maj.

Ang. Lars Bom's løbepakke kan jeg tilføje følgende:

Citat fra Lars Bom:


"LØB" er en træningspakke, der sætter fokus på optimal løbetræning. Der er tale om 215 minutters dvd med 10 kapitler om løb, samt et 72 siders træningshæfte. Dvd og træningshæfte bliver leveret i en samleæske, så der er styr på indholdet. Der tilbydes 10 træningsprogrammer for løbere på alle niveauer. Derudover får du en personlig online-træningsdagbog på nettet. Prisen er 299,- i alt.

På hjemmesiden www.loeb.dk kan du se mere om dette, og her kan du også købe "LØB".

På forhånd tak. Lars Bom.


mvh. Tor Rønnow / Rudersdal marathon

Leave a Reply