Skip to main content
Ikke-kategoriseret

Ny navnesponsor: Edora

By 12. April 2023No Comments

Jeg er stolt over at kunne meddele, at Rudersdal Marathon har fået ny navnesponsor, nemlig it-firmaet Edora A/S.

Edora er en central spiller i digitaliseringen af det offentlige Denmark, hvor Edora bl.a. understøtter beskæftigelsesindsatsen med dygtige konsulenter hos Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) og med udbetaling af refusionsmidler, konkret systemet NemRefusion 3.0 (for KOMBIT).

Edora har hovedkvarter på Charlottenlund Slot i Gentofte og ejerne driver desuden campingpladsen Bramslev Bakker i det nordjyske. Det er meget sandsynligt, at der i fremtiden vil blive afholdt “gæsteløb” på disse lokationer også.

Det er en stor ære at byde Edora velkommen som ny navnesponsor!

mvh. Tor Rønnow / løbsdirektør